Εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δελτίο Τύπου

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον Τουρκικό Ζυγό

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

1. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Κρήτης από το χορευτικό της Ομοσπονδίας Σωματείων Αποκορώνου Χανίων, ώρα 18:00 , Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ,.

2. Επετειακή συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας “Κώστας & Ελένη Παπανικολάου” και την Musicart – Νέο Ωδείο Κοζάνης, ώρα 19:00, Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ».

Στην εκδήλωση θα ακουστούν η καντάτα του Μαουτχάουζεν και αποσπάσματα από το εμβληματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη Άξιον Εστί. Συμμετέχουν η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας μαζί με την ορχήστρα και τη χορωδία της Musicart-Νέου Ωδείου Κοζάνης. Οι εκλεκτοί σολίστες, Άννα Παπαδοπούλου, Μανώλης Χατζημανώλης και Παναγιώτης Μπετσάκος υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Μαρίας Καραγιάννη, υπόσχονται και εγγυώνται μια συναυλία υψηλού επιπέδου. Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τραγουδήσετε μαζί μας τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε σε μια παράσταση μοναδική.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου. Είσοδος Ελεύθερη.