«Ενεργοί Πολίτες»- Δημήτριος Κοσμίδης Επίσκεψη στην Σιάτιστα- Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης(Φωτογραφίες)

7/5/2019,Βόιο  Συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ    
Το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» Δημήτριος Κοσμίδης συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, πραγματοποίησε επισκέψεις στα εμπορικά καταστήματα της Σιάτιστας.

Ο  κ. Κοσμίδης επιμένει στην πραγματοποίηση των καθημερινών επαφών με τον εμπορικό κόσμο του Δήμου, καθώς με τον τρόπο αυτό αφουγκράζεται τα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες του.

Συνομίλησε με τους τοπικούς παραγωγούς, τους εμπόρους και τους πολίτες, άκουσε με προσοχή τα θέματα που τους ταλανίζουν και τους τόνισε πως ως νέα Δημοτική Αρχή, θα μιλήσει με έργα και όχι με λόγια.  

Αμέσως μετά το κλιμάκιο των «Ενεργών Πολιτών» επισκέφτηκε την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης όπου τους υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης κ.κ. Α­θα­νά­σιος και τους έδωσε την ευλογία του. 

Εν συνεχεία ο κ. Κοσμίδης συνομίλησε με τον Μητροπολίτη, τον οποίο και ενημέρωσε για του βασικούς άξονες του Συνδυασμού του και του παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. 

Επίσης συζητήθηκε η συνεργασία  που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στον Δήμο και στην Μητρόπολη,  στο κομμάτι του εκκλησιαστικού τουρισμού.

Στον Δήμο Βοΐου, υπάρχουν πάρα πολλά μοναστήρια-μουσεία, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως πόλος έλξης τουριστικών επισκεπτών.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης δήλωσε πως θα είναι δίπλα στο Συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες», σε ό,τι χρειαστεί προς επ ’ωφελεία των πολιτών.