Εορτασμός Αγίου Παντελεήμονος 2019 στον Μπούρινο

Πρόσκληση

Πρόγραμμα εορτασμού

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας «Ο ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ», σας προσκαλεί στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μ’ αφορμή  τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Παντελεήμονος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο ομώνυμο εκκλησάκι,  στη θέση «Τσάμια» στο Μπούρινο, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27/07/2019.

Αρωγός ο Δήμος Βοΐου.

Παρασκευή 26/07/2019

Τέλεση Εσπερινού ώρα 7:30 μ.μ.

Προσφορά εδεσμάτων στους παραβρισκόμενους 

Μουσική βραδιά με έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι

 Δωρεάν διανυκτέρευση, για όσους το επιθυμούν, στο καταφύγιο του Συλλόγου

Σάββατο 27/07/2019

Θεία λειτουργία

Περιπατητικές κι άλλες δράσεις.

Με τη δέουσα λαμπρότητα και φέτος θα τιμηθεί η μνήμη του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, του ιαματικού και αναργύρου. 

Στο ομώνυμο εκκλησάκι, στη θέση Τσάμια του Μπούρινου την Παρασκευή 26/07/2019 και ώρα 7:30, θα τελεστεί Εσπερινός και το πρωί του Σαββάτου, Θεία Λειτουργία.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας με την αρωγή του Δήμου Βοΐου, οργανώνει μουσική βραδιά την Παρασκευή 26/07, μετά την τέλεση του εσπερινού, με λαϊκό έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι.  

Θα διατεθούν από το Σύλλογο, σουβλάκια, μπύρες κι αναψυκτικά.

Το καταφύγιο του Συλλόγου θα είναι ανοιχτό για να διανυκτερεύσουν δωρεάν όσοι το επιθυμούν.

Ο δρόμος για το καταφύγιο και το Ναό, με τη βοήθεια του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ κι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τους: Χάρης Χαλαμούτης- φωνή, Μαρία Καφέ – φωνή, Τάσος Θεοδωρόπουλος – μπουζούκι, Θοδωρής Κατσαώρας – κλαρίνο, Τηλέμαχος Χαλαμούτης – πλήκτρα, Τάσος Νούσιος – Τυμπανα.

Σας περιμένουμε όλους για μια ξεχωριστή απόδραση που θα τα έχει όλα.

Από τη Διοίκηση.