Επιστολή της Τσικρελη Τραϊανη (Νεάπολη εν οίδα ότι) για την φραστική επίθεση και το επεισόδιο με τον κ Καραμπατζια.

Επιστολή της Τσικρελη Τραϊανη (Νεάπολη εν οίδα ότι) για την φραστική επίθεση και το επεισόδιο με τον κ Καραμπατζια.

Με αφορμή την φραστική επίθεσή μου προς τον κο. Καραμπατζια, στο Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στη Νεάπολη δηλώνω τα εξής :

Στην τοποθέτησή του ο κος Καραμπατζιας για το θέμα του Στρατοπέδου Μιλτιάδη Πόρτη, κι ενώ δήλωσε ότι είναι αντίθετος με την Δημιουργία Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών, θεώρησε ότι για άλλη μια φορά ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναπτύξει την πολιτική ιδεολογία και τις θέσεις του κόμματός του.

Σε παρέμβαση και συστάσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και στις φωνές των συμπολιτων μας να σταματήσει να μακρυγορει, δεν συμμορφώθηκε, απεναντίας όταν του είπα ότι κάνει πάλι πολιτική προπαγάνδα απευθύνθηκε σε μένα και μου είπε :
Πάλι αυτή η γυναίκα είναι; Να αποβληθεί από την αίθουσα.

Πριν από δύο μέρες ο κος Καραμπατζιας, στον ραδιοφωνικό σταθμό siera.fm, με τηλεφωνική του παρέμβαση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον κο. Μουμουλιδη και τον νεαρό, καθώς και τα δημοσιεύματα για την στάση της Ειδικής Συμβούλου και Τελετάρχη κας. Ωττα, (προφανώς ακόλουθος της σελίδας Νεάπολη εν οίδα ότι), ξεκίνησε να μου αποδίδει χαρακτηρισμους προσβλητικους.
“Είσαι ρατσίστρια, Φασιστρια, βγάλε την μάσκα του φασισμού και πολλά άλλα.
Μάλιστα ανέφερε ως” παράπτωμα μάλλον ότι εγώ με κάποιες και κάποιους άλλους, είμασταν και πριν χρόνια οι μασκοφόροι που φωνάζαμε κατά της Δημιουργίας Δομής Λαθρομεταναστων (τότε, το 2012), στο Στρατόπεδο Μιλτιάδη Πόρτη.
Ακούστηκε ως απειλή από τον ίδιο , ότι έχει το όνομά μου κλπ.

Κι ερχόμαστε στην προχθεσινή Συνεδρίαση.
Ο κος Καραμπατζιας με ειρωνικό, απαξιωτικο, υπεροπτικο ύφος και πάλι με προκάλεσε.

Για τον λόγο ότι είμαι απλός άνθρωπος, πολίτης της καθημερινότητας και δεν έχω την εκπαίδευση ενός Πολιτικού όπως ο κος Καραμπατζιας, έχασα την ψυχραιμία μου κι ακολούθησε το επεισόδιο που όλοι γνωρίζετε.

Η αγάπη μου, η έντονη ανησυχία μου για τον τόπου μου, καθώς και οι κατάπτυστοι χαρακτηρισμοι και προκλητική στάση του κου Καραμπατζια, με οδήγησαν σ αυτήν την πράξη μου και δεν μετανοω γι αυτό.

Απεναντίας ζητώ συγνώμη μόνο από τους συμπολίτες μου που ήταν παρόντες και για την αναστάτωση που ίσως τους προκάλεσα.

Δεν ζητώ συγνώμη από την οικογένειά μου και τους στενούς φίλους μου γιατί γνωρίζουν το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου.

Οφείλω να ζητήσω Συγνώμη από τον Περιφερειάρχη μας Θεόδωρο Καρυπιδη που ήταν ο επίτιμος καλεσμένος.

Από τον κο Καρυπιδη, την επόμενη κιόλας ώρα ζήτησα προσωπικά συγνώμη ως όφειλα, σεβομενη τον θεσμό του.

Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό πρέπει να λάβει τέλος.

Όλοι μαζί πρέπει ενωμένοι να αγωνιστούμε και να συνδράμουμε ο καθένας από την μεριά του, για το καλό του τόπου μας, της Νεάπολης και του Βοΐου.

Τσικρελη Τραϊανη
Διαχειριστρια της σελίδας Νεάπολη εν οίδα ότι.