Ευχαριστήρια επιστολή προς Υποστράτηγο Θεοχάρη Χαράλαμπο από την σύζυγό του αστυνομικού Ιωάννη Δελιαδη,Μυροφορα Λαδα.

Ευχαριστήρια επιστολή προς Υποστράτηγο Θεοχάρη Χαράλαμπο από σύζυγό αστυνομικού Ιωάννη Δελιαδη,Μυροφορα Λαδα.

Εν όψη της αποστράτευση σας,παιρνω το θάρρος να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το πρόσωπο σας .

Εγώ προσωπικά,όπως και όλοι οι αστυνομικοί της περιοχής που ενεπλάκησαν στο γεγονός που θα αναφερω,γνωρίζουμε ότι αν δεν ησασταν εσείς ,ο σύζυγός μου δεν θα βρισκόταν τώρα στη ζωή.

Αναφερομαι στο πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα,που συνεβει στις 30-9-2018 στον σύζυγό μου και αστυνομικό Ιωάννη Δελιαδη λίγα χιλιόμετρα έξω από το Τσοτύλι Κοζανης.Με την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση σας,φτάσαμε στο Μαματσειο Νοσοκομείο Κοζάνης εγκαίρως

.Επιληφθηκατε εσείς προσωπικά το θέμα των γιατρών,οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την κατάσταση στην οποία περιήλθε μετά απ’ τις πολύτιμες φροντίδες τους.

Πιστευω ότι αν δεν είχατε εμπλακεί εσείς προσωπικά εξαρχής,ο άντρας μου,ίσως να μην τα είχε καταφέρει.Θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων και εγώ και όλη η οικογένεια μας.

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.χωρις να θέλω να αδικήσω κανέναν άλλο,γιατί όλοι οι συνάδελφοι βοήθησαν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Κλεινοντας με την ευκαιρία της ονομαστικής σας εορτής,να ευχηθώ,Χρόνια πολλά πάντα με υγεία…και το καλό που μας κάνατε,να σας το ανταποδώσει ο Θεός δίπλα!

Είστε ένας υπέροχος ανθρωπος!

ΑΞΙΟΣ!!