Ευχαριστήρια επιστολή, του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή, μετά την πρώτη φάση αντιμετώπισης του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αντιμετώπισης του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ παράλληλα όλους τους δημότες του Δήμου μας για την υπεύθυνη στάση τους, όσον αφορά την τήρηση των επιβεβλημένων μέτρων.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι και στην επόμενη φάση, αυτή της σταδιακής άρσης των μέτρων, θα επιδείξουμε όλοι μας την ίδια κοινωνική υπευθυνότητα και θα έχουμε την ίδια αποτελεσματικότητα.

Ο Δήμος μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κάτω από πρωτόγνωρες και πιεστικές υγειονομικές συνθήκες, προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων καταβάλλοντας εστιασμένες προσπάθειες να σταθεί στο πλευρό των δημοτών του. Θα ήθελα να τονίσω την ιδιαίτερη προσπάθεια του προσωπικού του Δήμου, που κράτησε σε λειτουργία τις υπηρεσίες του. Να ευχαριστήσω την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι», που αδιάλειπτα και με ακούραστο τρόπο συμπαραστάθηκε όλο αυτό το διάστημα στους συμπολίτες μας.

Επίσης με την παρούσα επιστολή μου θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω θερμά τα παρακάτω φυσικά και νομικά πρόσωπα, που στα πλαίσια της ατομικής και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιδεικνύοντας εμπράκτως την ιδιαίτερη ευαισθησία τους, προσέφεραν δωρεάν στον Δήμο μας προϊόντα τους, τα οποία διατέθηκαν στους κατοίκους των χωριών Δαμασκηνιάς Δραγασιάς και στο κοινωνικό παντοπωλείο, καθώς επίσης πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες στους συνδημότες μας και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Κουνέλλας Ιατρική

την εταιρεία Φρήσλαντ Καμπίνα Ελλάς Α.Ε.

την εταιρεία Κουτέρης Χ. Πέτρος Αρτοποιΐα-Παραγωγή Ειδών Ζαχαροπλαστικής

την εταιρία Vencil Pharmaceuticals ΕΠΕ

την εταιρία Εndless Ευρωχαρτική

την Εταιρεία Σκλαβενίτης

την κυρία Άρτεμη Μέγα

τον κύριο Δάμων Λέντζα

τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τσοτυλίου

τον Σύλλογο Εθελοντών Σιάτιστας

την εταιρία Προϊόντα Γης Βοΐου

το φαρμακείο Μυλωνά Σοφίας

το κατάστημα Ηλίας Πορτοκάλια

και την κυρία Τσανάκα.

Θα επιθυμούσα επίσης να ευχαριστήσω την ΚΕΔΕ, τα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας και Τσοτυλίου, καθώς επίσης και τo Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας, που συνέδραμαν αποφασιστικά και καθοριστικά στο δύσκολο έργο μας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η βοήθεια της Ιεράς Μονής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Δρυόβουνο.

Ο αγώνας ενάντια στο κορωνοϊό συνεχίζεται. Προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Δεν εφησυχάζουμε και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Ο Δήμαρχος

Χρήστος Ζευκλής

kozan.gr