ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Κάνε την αγάπη, πράξη!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ  Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ    
Κάνε την αγάπη, πράξη!

Εμείς, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου Νεάπολης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, δημόσια, όλους εκείνους που μας βοήθησαν  να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα!     Τι καταφέραμε; Να συγκεντρώσουμε το ποσό των πεντακοσίων πενήντα  (550) ευρώ,  επτά  (7) μεγάλες κούτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας , δύο (2) κούτες με είδη καθαρισμού, μία  (1) κούτα με γραφική ύλη και μία (1) μεγάλη σακούλα  με παιχνίδια!   Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου επισκεφτήκαμε το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, όπου  παραδώσαμε τις  υλικές  δωρεές  και μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν.    
 Την  Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου  οι πρόεδροι των  πενταμελών συμβουλίων μας  επισκέφτηκαν εκ μέρους όλων μας  τη δομή ΟρίΖΩΝΤΑΣ και προσέφεραν τη χρηματική δωρεά μας.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς της Δευτεροβάθμιας και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  για την αμέριστη βοήθειά τους!  Ευχαριστούμε πάρα πολύ   γονείς και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που στήριξαν την ενέργειά μας, γεμίζοντας τον «κουμπαρά της αγάπης». Η δράση μας, όμως, δεν θα ήταν επιτυχημένη χωρίς την αρωγή όλων των σούπερ μάρκετ της Νεάπολης, καθώς και των βιβλιοπωλείων της, που με μεγάλη προθυμία δέχτηκαν να γίνουν «συνεργάτες»  στο έργο μας. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους της Νεάπολης  και των γύρω περιοχών που γέμισαν τα «κουτιά της αγάπης» στα σούπερ μάρκετ και τα βιβλιοπωλεία της Νεάπολης.  

Όλοι μαζί μπορούμε, λοιπόν!
Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε  σε μελλοντική στήριξή σας σε αντίστοιχη δράση!
  Οι μαθητές και οι μαθήτριες  της Γ΄ Γυμνασίου Νεάπολης