Η Έλσα Κωνσταντινίδη υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ), ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ
«Ονομάζομαι Κωνσταντινίδη Ελισσάβετ (Έλσα) του Νικολάου και της Σοφίας. Γεννήθηκα το 1975 στην Πεπονιά Βοΐου από αγροτική οικογένεια. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω στην Νεάπολη, όπου είμαι παντρεμένη με τον αστυνομικό  Βλαχόπουλο Βασίλη και έχω δύο παιδιά, ένα αγόρι 11 ετών και ένα κορίτσι 7 ετών.
 Αποφοίτησα από το Γενικό Γυμνάσιο Νεάπολης. Ασχολήθηκα με την γεωργική ζωή, μετέπειτα με την γούνα και τον τελευταίο χρόνο είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Η αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε να ασχοληθώ ενεργά με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης. Δραστηριοποιούμαι στα πολιτιστικά δρόμενα και τις εθελοντικές δράσεις του τόπου μας.
Είναι πρώτη μου φορά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  και για αυτό θέλω να αγωνιστώ με το κεφάλι ψηλά, με όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για το δήμο μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πρόταση που μου έκανε να είμαι στο πλευρό του ο Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με τον Συνδυασμό του ” ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ” γιατί μου έδωσε την ευκαιρία που έψαχνα, βιώνοντας τα καθημερινά προβλήματα και θέλοντας να συμβάλω δραστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας να ασχοληθώ με τα κοινά».