Η Εράτυρα Βοΐου τραγουδά πασχαλινά και μαγιάτικα τραγούδια σε μια παγκόσμια διαδικτυακή χορωδία την Κυριακή 26 Απριλίου κι ώρα 16:00

Κάθε χρόνο, αυτές τις  μέρες η Εράτυρα γιορτινή τραγουδάει, Πασχαλιάτικα και Μαγιάτικα τραγούδια στις πλατείες  και στις γειτονιές. Έθιμα και παραδόσεις πολλών  γενεών, πολλών αιώνων.

Πολλές «αράδες» μας χάλασε φέτος η πανδημία.Δεν το βάλαμε όμως  κάτω, θα το κρατήσουμε το έθιμο και φέτος. Και μάλιστα φέτος θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί, όπου γής Ερατυρείς.

Από την Καλιφόρνια (-10 ώρες) μέχρι το Σίδνευ (+7 ώρες) , από όλο τον κόσμο, και την Ελλάδα,  θα συντονιστούμε και θα τραγουδήσουμε τα Πασχαλιάτικα και Πρωτομαγιάτικα τραγούδια.

Θα γίνει η Διαδικτυακή e-χορωδία, με την χρήση της τεχνολογίας, στις 16.00 (ώρα Ελλάδας), το απόγευμα της Κυριακής, 26 Απριλίου, και θα μπορεί να συμμετέχει  όποιος θέλει και έχει δηλώσει συμμετοχή , αρκεί  να έχει internet στο σπίτι του και μια συσκευή με κάμερα ( κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ ή  λάπτοπ ή υπολογιστή) .

Όλο το τεχνικό  εγχείρημα το έχει αναλάβει ο συμπατριώτης μας καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Πήτας, και  ο Τσίμπλινας Τάσος  και ο Σουμπάκης Χρήστος στην Εράτυρα. Πολλές ευχαριστίες που κάνουν το αδύνατο, δυνατό.

Πώς θα γίνει ;

Εφόσον δηλώσετε συμμετοχή, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την συμμετοχή και για περισσότερες οδηγίες. Δηλώστε εδώ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ποια τραγούδια θα πούμε;

Είναι ήδη καταχωρημένα και ψηφιοποιημένα στην ιστοσελίδα της Εράτυρας (www.eratyra.gr ).Nα τα ακούσετε, να τα θυμηθείτε, να διαβάσετε τους στίχους, να τα ξέρετε καλά!!

Η Εράτυρα, ένα παγκόσμιο χωριό, ένα δίκτυο των ανθρώπων σ όλο τον κόσμο, που πρέπει να προσεγγιστούν.

Συμπατριώτες μας  που αγαπούν, συζητούν,προτείνουν ως ισότιμοι πολίτες για την γενέτειρά τους. Ο πλούτος μας! 

Πρόεδρος Κοινότητας Εράτυράς

Βάρκας Γεώργιος

One thought on “Η Εράτυρα Βοΐου τραγουδά πασχαλινά και μαγιάτικα τραγούδια σε μια παγκόσμια διαδικτυακή χορωδία την Κυριακή 26 Απριλίου κι ώρα 16:00

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.