Η κεντρική πολιτική ομιλία του Λάζαρου Γκερεχτέ: «Η Σιάτιστα μίλησε- Το Βόιο αποφάσισε- Υπεύθυνα Μαζί»

Η κεντρική πολιτική ομιλία του Λάζαρου Γκερεχτέ: «Η Σιάτιστα μίλησε- Το Βόιο αποφάσισε- Υπεύθυνα Μαζί» Στην κατάμεστη πλατεία Δημαρχείου στη Σιάτιστα, έκλεισε τις προεκλογικές του ομιλίες την Παρασκευή το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», Λάζαρος Γκερεχτές. 

Ο κ. Γκερεχτές παρουσίασε το σχέδιο του συνδυασμού του για τη Σιάτιστα, στεκόμενος στις μεγάλες επιλογές του ΓΠΣ, του σχεδίου πόλης και του Περιφερειακού, ενώ τόνισε πως επί δικής του αντιδημαρχίας λύθηκαν ζητήματα 20ετίας για την πόλη όπως η επάρκεια του υδροδότησης, με το νερό από το Δαφνερό. 

Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες υλοποιήθηκαν επί ημερών του, ενώ επανέλαβε πως το Κέντρο Υγείας είναι έργο προτεραιότητας και προσωπικά θα παρακολουθεί την πορεία εργασιών ως Δήμαρχος στην επόμενη 4ετία. 

Παράλληλα τόνισε με έμφαση την «εχθρική και καταστροφική», όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση για την τοποθέτηση διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Σιάτιστας, ξεκαθαρίζοντας πως η επόμενη δημοτική αρχή θα ζητήσει ειδικό καθεστώς απαλλαγής των μόνιμων κατοίκων του Βοΐου. 

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους πολίτες να διαδώσουν το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού «Υπεύθυνα Μαζί» σε όλο το Βόιο, διαβεβαιώνοντας πως η επόμενη τετραετία θα είναι ορόσημο για την περιοχή.