Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ευφροσύνη Ντιό είχε την τιμή και χαρά την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 να επισκεφτεί φορείς και δομές της Σιάτιστας

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ευφροσύνη Ντιό είχε την τιμή και χαρά την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 να επισκεφτεί φορείς και δομές της Σιάτιστας.

Γόνιμη στάθηκε η συνάντηση με το προσωπικό των δομών «Βοήθεια στο σπίτι» και ΚΗΦΗ, ενημερώθηκε πάνω στη λειτουργία των δομών, τα προβλήματα και επίλυση αυτών.
Επισκέφτηκε την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας, ξεναγήθηκε  από την προϊσταμένη κυρία Μπουνσταντζή Ανδρομάχη  και ακολούθησε  μία ενδιαφέρουσα συζήτηση και ενημέρωση για τις δράσεις της βιβλιοθήκης .

Ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Βοιου και συνάντηση με τον δήμαρχο κ.Λαμπρόπουλο Δημήτριο και την Πρόεδρο του Δ.Δ Σιάτιστας κυρία Δάρδα  Καλλιόπη, όπου δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθεί για  την λειτουργία  του Δήμου. συνομίλησε και με το προσωπικό του Δήμου.

Την κυρία Ντιό υποδέχθηκε  ο γραμματέας του Κουκουλιδείου Ιδρύματος κύριος Στάθης Ιωάννης  στα γραφεία του Ιδρύματος . Ενημερώθηκε για τα υπάρχοντα κληροδοτήματα και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες

θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις σε δομές και φορείς του Δήμου Βοΐου