Θωμάς Παπαγούσιας -Δήλωση υποψηφιότητας με τον  συνδυασμό “Ενεργοί πολίτες ισχυρός  Δήμος” με επικεφαλή το Δημήτριο Κοσμίδη.

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες…

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω με τον  συνδυασμό “Ενεργοί πολίτες ισχυρός  Δήμος” με επικεφαλή το Δημήτριο Κοσμίδη.

Η επιλογή μου αυτή είναι συνυφασμένη με την αίσθηση του καθήκοντος και την αγάπη μου για το Βόιο. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες είναι πολλές και πολύπλευρες αλλά έχουμε τη θέληση, τη γνώση και το όραμα  να τις αντιμετωπίσουμε.

Την απόφασή μου αυτή ενίσχυσαν οι προτροπές των συμπολιτών μας από κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς,  που αποτέλεσαν για εμένα την πρόκληση και πρόσκληση για την  συμμετοχή μου.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικά ο πρώτος βαθμός αποτελεί τον αμεσότερο τρόπο έκφρασης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, καθώς οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτή . Η παρουσία μου άλλωστε είναι γνωστή μέσα από την επαγγελματική και κοινωνική μου δράση στην περιοχή.

Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε το ΒΌΙΟ ψηλότερα, με πολλή δουλειά, σχεδιασμό, όραμα, συναίνεση και συνεργασία, αλλά και με ρήξεις, όπου χρειασθεί.

Σε αυτόν τον αγώνα θα προχωρήσουμε μαζί και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο  ΒΟΙΟ.

Κλείνοντας θέλω να πω δύο λόγια και για τον υποψήφιο Δήμαρχο κ Κοσμίδη με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες λόγω της ανιδιοτελούς αγάπης μας για το ΒΌΙΟ και τους κατοίκους του, καθώς και στις προηγούμενες  αυτοδιοικητικές εκλογές συνεργαστηκαμε ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συμμετέχοντας σε κοινό συνδυασμό για το καλό του ΒΟΪΟΥ.

 

Ο κ. Κοσμίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της γούνας με μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη συνδικαλιστική και πολιτιστική δράση.

Μαζί λοιπόν θα δώσουμε αγώνα για ενα καλύτερο δήμο. Για ένα καλύτερο ΒΟΙΟ. Γιατί όπως δείχνει και το λογότυπο, όλα είναι στα χέρια μας.