Μένουμε σπίτι μια πράξη Αγάπης για όλους τους ανθρώπους

Πιστεύω εἰς ἕνα Θεόν, Πατέρα, παντοκράτορα, ποιητὴν οὐρανοῦ καὶ γῆς, ὁρατῶν τε πάντων καὶ ἀοράτων.

Αλλά εμπιστεύομαι και την επιστήμη ,που μου την χάρισε  Ο θεός για να με διακονεί, στις δύσκολες μου ώρες , όπως αυτές που περνά , τώρα η πατρίδα .

Για ότι μας συμβαίνει στην ζωή πεποίθηση μου ,πιστεύω μου , αν θέλετε πες τε το , είναι ,ότι γίνετε ότι επιτρέψει Ο Θεός. 

Κάποτε συζητώντας με έναν φίλο , πριν 10 χρόνια στην αρχή της τότε κρίσης μου είπε αυτός , αυτό που είπα προηγουμένως “Ότι επιτρέψει Ο Θεός θα γίνει Πάτερ”.

Κάποια στιγμή συζητώντας με έναν άλλο φίλο συζητώντας για κάτι που μου συνέβη , εγώ του έλεγα ότι  Ο Θεός το επέτρεψε, και αυτός μου έλεγε το Σύμπαν ….. και του λέω κράτα εσύ το Σύμπαν και εγώ Τον Θεό, και πάλι φίλοι θα είμαστε , γιατί να χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Ο Άγιος Κοσμάς Αιτωλός μας λέει  «Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται», εμείς -εγώ θα συνεχίσω την Προσευχή για όλους εμάς και μέσα από το σπίτι , αφού έτσι αποφασίστηκε από την Πολιτεία , για αυτές τις δύσκολες μέρες , μέχρι να στρώσει το πράγμα , και να βγούμε από αυτήν την δυσκολία όσο το δυνατών πιο γρήγορα  , και αν είναι δυνατών με τις λιγότερες απώλειες.

Και πάλι , όταν περάσει όλο αυτό , θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών μας , εδώ στα όμορφα χωρία του Βοΐου , που δύο από αυτά , η Δραγασιά ,και η Δαμασκήνια , εκεί πάνω ψηλά στα Όντρια , στην σπηλιά του Αη Μηνά , δοκιμάζονται αυτές τις μέρες. 

Ας ακούσουμε τους επιστήμονες , ξέρουν τούτη την ώρα , αυτοί περισσότερο από όλους μας , τι θα πρέπει να κάνουμε , γιατί αγαπητοί μου φίλοι , αν δεν μείνουμε τελικά στο σπίτι μας, θα αργήσουν πολύ να χτυπήσουν χαρμόσυνα οι Καμπάνες των Εκκλησιών μας, και θα χτυπάν μονάχα πένθιμα  .

Καλή Και Ευλογημένη Σαρακοστή , καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στο Βόιο