ΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.Γιάννη Συμεωνίδη στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ- ΛΥΚΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

. Βιοπαλαιστής που στις δεκαετίες του 40-50 μικρό παιδί πουλούσε κουλούρια στον αυλόγυρο του Γυμνασίου-Οικοτροφείου, με δάκρυα στα μάτια πρόσφερε σήμερα στο Σχολείο μας: 

Ένα φωτοτυπικό πολυμηχάνημα– Δύο υπολογιστές–ενα τηλέφωνο–Δύο κιβώτια αντισηπτικά–1 κιβώτιο χαρτί φωτοτυπικού και μας υποσχέθηκε και ότι άλλο χρειαστούμε. 

“Είναι μια μικρή ανταπόδοση με πολύ αγάπη στον χώρο που σε δύσκολες εποχές, ορφανός, έβγαζα το μεροκάματο μου εδώ, πουλώντας στα διαλείμματα κουλούρια στους μαθητές.

Μαθαίνοντας το εμπόριο στο Τσοτύλι άνοιξαν τα φτερά μου και προσπάθησα στο εξωτερικό και τώρα στην Θεσσαλονίκη να κάνω το καλύτερο επαγγελματικά.. μας διηγήθηκε με συγκίνηση μετά απο δεκαετίες ο κ. Γιάννης.”Ο κ.Γκουλιαμπέρης Μίλτος πρόεδρος του Ν.Π του Δήμου Βο’ί’ου εκ μέρους του Δήμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Γιάννης Βαρσάμης, οι καθηγητές του Σχολείου και ο Δ/ντής Ν.Κατσαούνης που παραλάβαμε το υλικό, 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ κ. Συμεωνίδη για την ευγενική του ΔΩΡΕΑ που εμπεριέχει πολλούς συμβολισμούς προσφοράς και ταπεινότητας σε δύσκολους καιρούς.