Νεάπολη Βοΐου : Ξύλο μεταξύ μεταναστών και κατοίκων της πόλης, αστυνομία και σπασμένες τζαμαρίες! Βίντεο και φωτογραφίες..

Νέο επεισόδιο με τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Γαλήνη στη Νεάπολη σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, νεαροί μετανάστες πήγαν σε καφέ στον πεζόδρομο της πόλης, εμφανώς κάποιοι εξ αυτών υπό την επήρεια αλκοόλ προκαλώντας φασαρία.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ επιχείρησε να τους απομακρύνει, αλλά δέχτηκε επίθεση με καρέκλα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Μάλιστα οι Αφγανοί νεαροί αποχωρώντας έκλεψαν κλειδιά και κινητά που ήταν σε τραπεζάκι, ενώ ειδοποιήθηκαν κι άλλοι κάτοικοι της Νεάπολης οι οποίοι τους ανάγκασαν με τη βία να φύγουν προς το ξενοδοχείο.

Ειδοποιήθηκε το τμήμα μετανάστευσης Βοΐου στη Νεάπολη, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμοι άνδρες, με αποτέλεσμα να ζητηθεί αστυνομική δύναμη από τη Σιάτιστα.

Τελικά μετά από περίπου μια ώρα έφτασαν στο χώρο τρία περιπολικά, ενώ οι μετανάστες, έσπασαν τη τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Μετά την επέμβαση της αστυνομίας, τα κλειδιά και τα κινητά επεστράφησαν στους ιδοκτήτες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία σύλληψη.

Έντονα πλέον τα συναισθήματα ανασφάλειας από τους κατοίκους της Νεάπολης που ζητούν άμεσα να ληφθούν μέτρα από το Δήμο και την αστυνομία, αφού μόλις σε 8 μέρες είχαμε τρία περιστατικά κλοπής και βίας!!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που παρουσιάζει ο siera fm..

sierafm.gr


σ