Ντιό Ευφροσύνη(Φρόσω ) του Νικολάου Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης με τον Συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη

Ντιό Ευφροσύνη(Φρόσω ) του Νικολάου Μηχανολόγος Μηχανικός Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε Κοζάνης με τον Συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη

Γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1982 και ζει και εργάζεται στον τόπο της , ζει στο Βόιο

Το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Μέλος του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας και κάτοχος πτυχίου εμπειρίας περιβαλλοντικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών.

Από το 2006 έως το 2010 εργάστηκε στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας, και στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα με αντικείμενο τη διαχείριση και παρακολούθηση τεχνικών έργων του Γ’ ΚΠΣ, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ΠΕΠ 2000-2006 και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ». Από το 2011 τεχνικός ασφαλείας και υπεύθυνη παραγωγής στην γουνοποιητική επιχείρηση που διατηρεί στην Καστοριά.

Το 2013 ανέλαβε την τεχνική αξιολόγηση της ορθότητας και πληρότητας μελετών και αδειοδοτήσεων στους τομείς Εκπαίδευση & Διαχείριση υδάτων στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Συμμετείχε στα OPEN DAYS- πιλοτικά έργα στην Ευρώπη των Περιφερειών, στις Βρυξέλλες, σε Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης με θέμα «Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης», καθώς και σε Εθνικό Συνέδριο για τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας του Ινστιτούτου Ηλιακής Τεχνικής στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά