Ξεκίνησαν οι επίσημες περιοδείες για το Λάζαρο Γκερεχτέ και το συνδυασμό «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί»- Επισκέψεις σε Ανθοχώρι, Κριμήνι, Λούβρη, Ροδοχώρι

Σε Ροδοχώρι, Κριμήνι, Λούβρη και Ανθοχώρι βρέθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου, ο συνδυασμός «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές. 

Με αυτό τον τρόπο άνοιξε επίσημα το πρόγραμμα περιοδειών του συνδυασμού, το οποίο θα συνεχιστεί όλες τις επόμενες ημέρες και προβλέπει επισκέψεις σε όλα τα χωριά του Βοΐου. 

Ο Λάζαρος Γκερεχτές και τα μέλη του συνδυασμού του, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους, αναλύοντας το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, ενώ άκουσαν τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων που διαμένουν στα χωριά τους. 

Στο Ανθοχώρι ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημερώθηκε από παραγωγούς αρωματικών φυτών, τομέας στον οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό η πρωτογενής δραστηριότητα, ενώ στους υπόλοιπους οικισμούς συζήτησε τα κατά τόπους προβλήματα, με βασικό αυτό της σωστής οδοποιίας, αλλά και της άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών που διαμένουν σε απομακρυσμένα χωριά.