Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου – Τι δήλωσε εξερχόμενος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς – Τι είπε για την Καστοριά (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου. Τι δήλωσε εξερχόμενος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς. Τι είπε για την Καστοριά. Βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ1

Για τη μεταφορά στο youtube kozan.gr

kozan.gr

Tα πρώτα 15 λεπτά βίντεο από τη σύσκεψη στη Νεάπολη. Τι είπαν Χαρδαλιάς, Ζευκλής, Κασαπίδης . Αναφορά του Χ. Ζευκλή στα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα ασθενών, από Γαλατινή & Σιάτιστα, που νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, που μετέδωσε από χθες το Kozan.gr

Πηγή sierafm.gr

Έφτασε, πριν από λίγο, με ελικόπτερο, στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Θα έχει συνάντηση με Περιφερειάρχη τον Δήμαρχο Βοΐου κι άλλους εκπροσώπους τοπικών φορέων προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που επικρατεί στα δύο χωριά Δαμασκηνιά – Δραγασιά, που τέθηκαν σε καραντίνα, λόγω κορωνοϊού, αλλά και γενικότερα για το ποια είναι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη με την παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά, το πρωί της Κυριακής.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας κύριος Πρεζεράκος, ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης και βέβαια ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής Βοΐου Χρήστος Ζευκλής. 

sierafm.gr