Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης με κλιμάκιο εθελοντών ιατρών στο Βόιο

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης ξεκινά με κλιμάκιο εθελοντών ιατρών στις 21/10/2015 εξορμήσεις σε απομονωμένες και δύσκολα προσβάσιμες περιοχές.

Ο σκοπός είναι να εξετάζονται ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού όπου υπάρχει γεωγραφική δυσκολία στην πρόσβαση σε υγειονομικούς σχηματισμούς, από εξειδικευμένους ιατρούς του Συλλόγου.

Η αρχή γίνεται από το ορεινό Βόιο και την ευρύτερη περιοχή του Πενταλόφου (τοπικό Ιατρείο Βυθού) όπου θα μπορούν να εξετασθούν όλοι όσοι κάτοικοι της περιοχής το επιθυμούν. Θα ακολουθήσουν η Βλάστη, οι Πυργοί και το Λιβαδερό.

Οι εθελοντές συνάδελφοι που συμμετέχουν είναι: ο Ορθοπεδικός κ. Καρατζέτσος Χαρίσιος, ο Ουρολόγος κ.Τιάκας Κων/νος, ο Παιδίατρος κ. Καραθανάσης Αθανάσιος, ο Παθολόγος κ. Βαδαρλής Ευριπίδης, ο Ω.Ρ.Λ. κ Χατζόγλου Αριστείδης, ο Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου Μαιευτήρας-Γυναικολόγος κ. Τσαρίδης Ελευθέριος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιολόγος κ.Τσεβεκίδης Χαράλαμπος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Ιατρείο – Αλληλεγγύης συνεχίζει την λειτουργία του κανονικά στη οδό Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40 Μάρτυρες) στην Κοζάνη.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

Χαράλαμπος Τσεβεκίδης Ελευθέριος Τσαρίδης

sierafm.gr