Ο Ναούμ Τσιαούσης υποψήφιος με τον Χρήστο Ζευκλή

ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΝΑΟΥΜ του Ανδρέα, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 
Η ενασχόληση με τα κοινά θεωρούνταν υποχρέωση όλων στην Αρχαία Αθήνα τη γενέτειρα της δημοκρατίας.

Στη δημοκρατία που υπηρετούμε και θέλουμε να υπηρετούμε και σήμερα στη χώρα μας. 

Σε μια χώρα που μαστίζεται από πολλά, ιδιαίτερα στην επαρχία, η οποία για να επιβιώσει έχει άμεση ανάγκη από ανανέωση, από νέες ιδέες, νέα πρόσωπα, νέες αντιλήψεις και φυσικά προγραμματισμό και επιμονή στο δύσκολο αύριο που μας περιμένει.

Χρειάζεται πάλη και αγώνας κυρίως εκ των έσω. Υπηρέτησα και υπηρετώ τον τόπο μου ανελλιπώς όλα μου τα χρόνια από διάφορες θέσεις. Είχα την τιμή να διατελέσω Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σιάτιστας αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες για την αυτοδιοίκηση αλλά και την καθημερινότητα του τόπου.

 Θεωρώ πατριωτικό και ιερό καθήκον να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεσή των συμπολιτών μου και φυσικά του τόπου μου που τόσο αγαπώ και αγαπάμε και να προσφέρω δημιουργικά τις υπηρεσίες μου και τη διάθεσή μου για συνεργασία με κάθε παράγοντα φορέα και απλό πολίτη. Βάζω τη δύναμή μου δίπλα στις δυνάμεις του Χρήστου Ζευκλή στο πλάι του οποίου βρισκόμουν και συνεχίζω να βρίσκομαι.


Ο Τσιαούσης Ναούμ του Ανδρέα και της Στυλιανής, είναι γεννημένος στην Κοζάνη στις 28-6-1984.

Είναι τελειόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Σιάτιστας, και απόφοιτος ΙΕΚ πληροφορικής.

Είναι ιδιοκτήτης του Ταχυφαγείου «Ζιαφετ» στη Σιάτιστα. Έχει χρόνια ενασχόλησης με τον αθλητισμό και είναι υπεύθυνος του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του Α.Σ Ημεροδρομοι Σιάτιστας.

Ασχολήθηκε αρκετά χρόνια με το  ραδιόφωνο, στις συχνότητες του Sierra fm όπου και ήταν υπεύθυνος της πρωινής ζώνης. Διετέλεσε διοικητικό μέλος του ΓΣ Σιάτιστας αλλά και της εκκλησιαστικής επιτροπής της ενορίας Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.