Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές  του δημοτικού σχολείου Καλονερίου Μικροκάστρου ευχαριστούν θερμά τον ευεργέτη μας κ. Κώστα Παπανικολάου για την ανακαίνιση του διδακτηρίου Μικροκάστρου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

     Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές  του δημοτικού σχολείου Καλονερίου Μικροκάστρου ευχαριστούν θερμά τον ευεργέτη μας κ. Κώστα Παπανικολάου για την ανακαίνιση του διδακτηρίου Μικροκάστρου.                                                            Κύριε Παπανικολάου η γενναιόδωρη προσφορά σας αποτελεί ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης προς την εκπαιδευτική κοινότητα του Βοΐου, αλλά και προς την Ελληνική Παιδεία γενικότερα. Αναγνωρίζοντας ότι η πατρίδα μας αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στις μέρες μας, η χορηγία σας σηματοδοτεί έμπρακτη απόδειξη ευαισθησίας προς τη νέα γενιά που δοκιμάζεται  και το ελπιδοφόρο μέλλον που αυτή φέρει στους ώμους της.

Παρακαλούμε να θεωρήσετε την επιστολή αυτή ως ελάχιστη έκφραση της εκτίμησής μας, αλλά και της χαράς μας να σας έχουμε συμπαραστάτη στο δύσκολο αλλά όμορφο έργο μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

                                                Το   ΔΣ  του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων