Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Διαμαντής Γκολιδάκης με καταγωγή από το Βόιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γκολιδάκης Διαμαντής

Υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με την Νέα Δημοκρατία

Καρδιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής

Ο Διαμαντής Γκολιδάκης  γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 41 χρόνια στην περιοχή της Καλαμαριάς. Εισήχθη μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. όπου και κόλλησε τα πρώτα του ένσημα, ως φοιτητής, εργαζόμενος στο χώρο της εστίασης. Αποφοίτησε από την Ιατρική και ολοκλήρωσε το αγροτικό του στο Βόιο Κοζάνης και τη Χαλκιδική πριν υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης ιατρός.

Τα επόμενα χρόνια ολοκλήρωσε την ειδικότητα του καρδιολόγου σε νοσοκομεία της πόλης όπου έρχεται σε επαφή με τις απαιτητικές συνθήκες των Νοσοκομείων της χώρας μας.

Το 2015 αποφάσισε να ανοίξει το δικό του καρδιολογικό ιατρείο στην Καλαμαριά και να ζήσει την «πραγματικότητα» του να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα. Παράλληλα, συμμετείχε σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων και το 2017 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Παν. Ιωαννίνων με βαθμό «Άριστα».

Τα τελευταία χρόνια, είτε με προσωπική πρωτοβουλία είτε συνδράμοντας σε δράσεις διαφόρων φορέων ξεκίνησε μια μακρά εθελοντική διαδρομή. Με ομιλίες σχετικά με θέματα υγείας σε μαθητές, φοιτητές αλλά και με δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Εκλεγμένος από τους συναδέλφους του σε διάφορες επιτροπές διοίκησης στα Νοσοκομεία της πόλης  αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά πιο ενεργά.

Επελέγη μετά από αξιολόγηση στο μητρώο στελεχών της Ν.Δ., ένα εγχείρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κατάφερε να ενεργοποιήσει τους ενεργούς πολίτες ώστε να ασχοληθούν με τα κοινά.

Εξελέγη το 2016 σύνεδρος Ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης και το 2018 επανεξελέγη στην πρώτη θέση σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Οι σημαντικότερες καμπάνιες:

«Δημογραφικό, το μεγάλο εθνικό πρόβλημα της Ελλάδας» υπό την αιγίδα των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης και Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως

“Η υγεία δεν έχει φανέλα”

«Αγωγή Υγείας» υπό την αιγίδα του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.

“Το άγχος στους επαγγελματίες του σήμερα”

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ: 231 0 250 253

Διεύθυνση: Π.Πατρών Γερμανού 6

infogkolidakis@gmail.com

http://gkolidakisdiamantis.gr/