Ο Χρήστος Καλιαμπάκας υποψήφιος με τον Χρήστο Ζευκλή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ, ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε.ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Γεννήθηκα στο Δαφνερό Κοζάνης, όπου και εκεί τελείωσα το δημοτικό σχολείο. Μετά το 1965 ήρθα στη Σιάτιστα όπου πήγα στη τεχνική σχολή και αποφοίτησα το 1968. Έκτοτε διαμένω μονίμως στη Σιάτιστα και ασχολούμαι με το εμπόριο και τη παραγωγή γουναρικών. 

Είμαι παντρεμένος με τη Σιατιστινή Αλεξάνδρα Λάτσιουκαι έχουμε 3 κόρες. Έχω διετελέσει κοινοτικός σύμβουλος στη κοινότητα Παλαιοκάστρου, και έχω συμβάλει σε έργα όπως το αρδευτικό Δαφνερού, τσιμεντοστρώσεις, η ασφαλτόστρωση του δρόμου Μπάρας-Παλαιοκάστρου, η βελτίωση των υπονόμων στο Παλαιόκαστρο και άλλα πολλά. Επίσης έχω διετελέσει και Αντιπρόεδρος στο σύλλογο Γουνοποιών.

Στις επερχόμενες εκλογές επέλεξα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» καθώς η ομάδα του απαρτίζεται από άτομα αξιόλογα και καθαρά, ενω ο επικεφαλής του Χρήστος Ζευκλής είναι ένας άνθρωπος με συγκεκριμένο και υλοποιήσημο όραμα και όρεξη για δράση.

Εγώ προσωπικά εγγυόμαι ότι θα καταβάλω τα μέγιστα προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για το Βόιο μας.