Παραιτήθηκε ο Χρήστος Λυσσαρίδης από δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Ποιος αναλαμβάνει

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τσοτυλίου υπέβαλλε σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου ο Χρήστος Λυσσαρίδης.

Όπως αναφέρει σε επιστολή του προς το δήμαρχο Βοΐου, Δ. Λαμπρόπουλο, οι λόγοι, για τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι καθαρά προσωπικοί.

Ο Χρήστος Λυσσαρίδης θα διατηρήσει τη θέση του Προέδρου στη ΔΥΠΡΑ, προκειμένου- όπως αναφέρει- να ολοκληρώσει το έργο της αποπεράτωσης της λίμνης, ώστε να μην έχει μυρωδιά το νερό.

Τη θέση του θα καταλάβει στο δημοτικό συμβούλιο Βοΐου ο Σάββας Κελίδης, που είναι επιλαχών και ταυτόχρονα, όπως ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Δήμαρχος Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλος με τον siera fm θα του ανατεθούν τα καθήκοντα του αντιδημάρχου σε Τσοτύλι και Πεντάλοφο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του siera fm, πρόκειται για μια κίνηση με εκλογικό φόντο, αφού ο Χρήστος Λυσσαρίδης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, οπότε ο Δήμαρχος έβαλε πλέον στο δημοτικό συμβούλιο, έναν εν δυνάμει υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του.

Άλλωστε ο κύριος Λυσσαρίδης κρατάει την έμμισθη για αυτόν θέση της ΔΥΠΡΑ, ενώ δημιουργείται έτσι και θέση με οικονομικές απολαβές, (αυτή του αντιδημάρχου) για τον Σάββα Κελίδη.

Δείτε την επιστολή που δημοσίευσε το kozan.gr

ΠΡΟΣ Τον κ. Δήμαρχο Βοΐου, Δημήτριο Λαμπρόπουλο, Σιάτιστα

Κύριε Δήμαρχε, με την παρούσα παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτησή μου από δημοτικός σύμβουλος και συγκεκριμένα από όλες τις θέσεις, εκτός αυτής του Προέδρου της ΔΥΠΡΑ για να τελειώσω το έργο της αποστρωμάτωσης της Λίμνης, ώστε να μην έχει μυρωδιά το νερό.

Οι λόγοι που παραιτούμαι είναι αποκλειστικά προσωπικοί.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου που συνεργάστηκα και όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν και κυρίως εσάς κ. Δήμαρχε που συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα χρόνια της θητείας μας.

Επίσης, ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη και ανάδειξη ως δημοτικό σύμβουλο για 20 χρόνια, την οικογένειά μου που αποδέχθηκαν την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω στον τόπο μου που αγαπώ.

Με τιμή

Χρήστος Λυσσαρίδης

sierafm.gr