Προς αποφυγή “παρεξηγήσεων” λόγο των εκλογών .

Προς αποφυγή “παρεξηγήσεων” λόγο των εκλογών .

Η Ιστοσελίδα μας -σας … γιατί θεωρούμε ότι το www.tovoion.com ανήκει σε όλους τους Βοϊώτες , είναι σελίδα λαογραφική , πολιτιστική , αλλά και ενημερωτική . 

Για αυτό τον λόγο δημοσιεύουμε όλα τα δελτία τύπου , από ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς, είτε σε τοπικό επίπεδο , που αφορά των Δήμο μας τον Δήμο Βοΐου , αλλά και σε Περιφερειακό  επίπεδο , που αφορά την περιφέρεια μας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Τα Δελτία τύπου αποστέλλονται  στα email της σελίδας, όπως γίνετε φαντάζομαι και σε άλλες τοπικές ιστοσελίδες , και δεν αποτελούν προϊόν δική μας γραφής , αλλά των γραφείων τύπων του κάθε συνδυασμού ξεχωριστά . Θα μου πείτε τώρα ΄τι είναι αυτά που μας λες ;” αλλά θα το πω λίγο λαϊκά ” μου την είπε κάποιος “τι είναι αυτά που γράφεις ;” και εγώ απάντησα “δεν τα γράφω εγώ μου τα στέλνουνε “…… τέλος πάντων.

Δεν υποστηρίζουμε κανένα συνδυασμό ….. δεν είμαστε με κανέναν ….. αλλά είμαστε με ΟΛΟΥΣ! Τόσο στον Δήμο μας , όσο και στην Περιφέρεια μας .

Υ.Σ : Αυτήν την ανακοίνωση την κάνουμε κάθε φορά που έρχονται εκλογές , προς αποφυγή των όποιων παρεξηγήσεων , όπως είπα στην αρχή .

Εμείς θα συνεχίσουμε τώρα που ήρθε η άνοιξη της εξορμίσεις μας παντού , αλλά και θα δημοσιεύουμε όλα τα δελτία τύπου που μας έρχονται….  Καλή Αντάμωση στο Βόιο  

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους