Σε δομές και υπηρεσίες του Δήμου Βοΐου,και ιδιωτικές επιχειρήσεις σήμερα 5/7/2019 βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου

Την τυροκομική μονάδα Βοϊου ” Τούσιας ” και την κτηνοτροφική μονάδα του κ. Χρήστου Γκρέζιου στο Τσοτύλι, επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου. 

 Τις εγκαταστάσεις της τυροκομικής μονάδας” Τούσιας ” στο Τσοτύλι, επισκέφτηκε, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου,σήμερα Παρασκευή 5/07. 

 Η κα. Ευλαμπία Πρώϊου ξεναγήθηκε στα τμήματα παραγωγής της σύγχρονης μονάδας, και δήλωσε ότι πρόκειται για μια επιχείρηση που είναι όλα τα αυτά τα χρόνια δίπλα στον καταναλωτή και στηρίζει την τοπική κτηνοτροφία κόντρα στις όποιες δυσκολίες μέσα σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύχθηκε και επένδυσε σε συνεργασίες, προσωπικό και προϊόντα. 

 Στο μεταξύ, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του κ. Χρήστου Γκρέζιου και ενημερώθηκε και κατέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

 Η κα. Πρώϊου δεσμεύθηκε για ακόμα μια φορά, πως θα είναι δίπλα τους και πάντα στη διάθεση τους, είτε για να μεταφέρει στην κεντρική διοίκηση και στην αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την επίλυση σημαντικών θεμάτων, με από κοινού διεκδίκηση.


Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου. 

 Το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου επισκέφτηκε ,σήμερα Παρασκευή 5/07, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου. 

 Στο Κέντρο Υγείας συζήτησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την επίλυση ζητημάτων της δομής, προκειμένου το εγχείρημα αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να ανταποκριθεί επαρκώς στις απαιτήσεις των πολιτών. 

Τέλος, στις συζητήσεις της με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους υπήρξε η κοινή διαπίστωση πως απαιτείται η ενίσχυση των υποδομών που θα στηρίξουν πληρέστερα τη λειτουργία του οργανισμού.


Το γραφείο Κτηματογράφησης Τσοτυλίου ,επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου. 
 Το γραφείο Κτηματογράφησης Τσοτυλίου ,επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου, σήμερα Παρασκευή 5/07. 
 Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώθηκε ενδελεχώς για τις εξελίξεις στη διαδικασία της κτηματογράφησης καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες προκειμένου να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους. 
 Στη συνέχεια βρέθηκε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, ΚΕΠ, Τσοτυλίου όπου και δήλωσε ότι θα πρέπει να ενισχυθεί ως θεσμός μιας και λειτουργούν ως διεκπεραιωτές αιτημάτων των πολιτών προς υπηρεσίες του κράτους ή των δήμων.

Στο Αστυνομικο Τμήμα Νεάπολης Τσοτυλίου βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου.   Σήμερα, 5 Ιουλίου, η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ευλαμπία Πρώϊου επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε υπηρεσία. 
Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και της τόνισαν την επιτακτική ανάγκη να μην υπάρξει περαιτέρω αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων.

Στο Δασαρχείο Τσοτυλίου βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. 
Το Δασαρχείο Τσοτυλίου ,επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 5/07 ,η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζομένους για τις ανάγκες προστασίας των δασών, για την χρησιμότητα των δασικών χαρτών και άλλα ειδικά ζητήματα της Υπηρεσίας.

Στα μαγαζιά της Νεάπολης, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. 
Τη θερμή υποδοχή των κατοίκων, με τους οποίους είχε ανοιχτή συζήτηση για όλα όσα έγιναν στην περιοχή μας, είχε σήμερα Παρασκευή 5/07 ,η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου στη Νεάπολη. 
 Η υποψήφια βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις τους για πράγματα που πρέπει να γίνουν και τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Στη Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. 
 Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου, περιόδευσε σήμερα το πρωί της Παρασκευής 5/07, στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.)Βοΐου, για να συνομιλήσει με το διοικητικό και υπαλληλικό προσωπικό. Άκουσε τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους και παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Στον ΔΕΔΔΗΕ, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. 
 Στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, κα Ευλαμπία Πρώϊου,σήμερα Παρασκευή 5/07. Εκει συνομίλησε με τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ και ενημερώθηκε για τα κύρια προβλήματα. 
Η υποψήφια βουλευτής δεσμεύτηκε να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να λυθούν ώστε η εταιρεία να είναι αποτελεσματική επιτελώντας το έργο της.

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεάπολης, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. 
 Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νεάπολης,δήμου Βοΐου, έκανε σήμερα Παρασκευή 5/07, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , κα Ευλαμπία Πρώϊου. 
Στη συζήτηση που είχε με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ιδιαίτερα μεγάλο βάρος δόθηκε στους τρόπους που μπορεί η πολιτεία να απλοποιήσει τις διαδικασίες προμηθειών του απαραίτητου εξοπλισμού ώστε αυτές να γίνουν πιο άμεσες και αποτελεσματικές.
 Η υποψήφια βουλευτής, τόνισε τον σημαντικό ρόλο των πυροσβεστών στην πρόληψη και στη διαδικασία της πυροπροστασίας επισημαίνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών.