Σιάτιστα: Υποτροφίες χορήγησε το Ίδρυμα Γεωργίου και Θεολογίας Τζώνου

Σήμερα 5.7.2019, ημέρα Παρασκευή στο γραφείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος  και Πρόεδρος του Ιδρύματος Γεωργίου & Θεολογίας Τζώνου, παρουσία της κ. Δάρδα Καλλιόπης, Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας και μέλους του Ιδρύματος,  και του Στάθη Ιωάννη, ειδικού γραμματέα,  επέδωσε τις επιταγές της υποτροφίας που χορηγεί το Ίδρυμα Γεωργίου & Θεολογίας Τζώνου, σε τέσσερις υποτρόφους  κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό  έτος 2018-2019.

Το ποσό της μηνιαίας υποτροφίας ανέρχεται στο ποσό των 200€ για τους φοιτητές και 100€ για τους μαθητές. Οι υποτροφίες θα καταβάλλονται  μέχρι πέρατος των σπουδών των υποτρόφων. 

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε συμβουλές και παραινέσεις στους υπότροφους να είναι σεμνοί, ευγενικοί, φιλομαθείς, να είναι κοντά στην Εκκλησία που είναι στήριγμα όλων και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στα μαθήματά τους.

Είπε, ότι αποτελούν τη νέα γενιά που θα αγωνιστεί με στέρεες βάσεις για την πρόοδο και προκοπή της πατρίδας μας.Είναι το μέλλον της Ελλάδας.Κυρίως τους υπενθύμισε την υποχρέωσή τους να μη λησμονήσουν τους μεγάλους Ευεργέτες τους.