Στη Δαμασκηνιά αύριο ο Γιώργος Κασαπίδης με κλιμάκιο γιατρών- Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Μείνετε σπίτι. Είναι 15 μέρες, θα περάσουν αλλιώς δε γλιτώνουμε την καραντίνα»

Στη Δαμασκηνιά του Δήμου Βοΐου, χωριό που φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει μία εστία εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα βρεθεί αύριο Κυριακή ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο ιατρών της Κοζάνης.

Όπως τόνισε πριν από λίγο στο TOP CHANNEL και στην εκπομπή «Μία Εβδομάδα- Ένα Σάββατο», σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια αποφασίστηκε η συγκεκριμένη επίσκεψη με σκοπό την ενημέρωση των αρχών αλλά και των πολιτών, ενώ όπως σημείωσε σε συνεργασία με το Δήμο Βοΐου, θα γίνει και απολύμανση στο καφενείου του χωριού.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση να ακολουθηθούν όλα τα μέτρα του ΕΟΔΥ και των υπόλοιπων αρμόδιων φορέων διότι αν δεν συμβεί αυτό «αργά ή γρήγορα θα έρθει και η καραντίνα».

Τέλος, ο Γιώργος Κασαπίδης, ανακοίνωσε πως η Περιφέρεια παρήγγειλε ήδη μάσκες οι οποίες θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες πολιτών και όπου άλλου χρειαστεί, μέσα από τα έκτακτα κονδύλια που δόθηκαν από την κυβέρνηση.

«Είναι 15 μέρες. Μετά θα έχουν τελειώσει όλα, αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Επιβάλλεται να μείνουμε σπίτι», κατέληξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΗΓΗ https://e-ptolemeos.gr