Συνάντηση με τους συλλόγους της Σιάτιστας του συνδυασμού «Δύναμη Επανεκκίνησης» με επικεφαλής τον Χρήστο Ζευκλή

Συνάντηση του συνδυασμού «Δύναμη Επανεκκίνησης» με τους συλλόγους της Σιάτιστας
Την Τετάρτη 17/4, ο συνδυασμός μας «Δύναμη Επανεκκίνησης» με επικεφαλής τον Χρήστο Ζευκλή κάλεσε τους συλλόγους της Σιάτιστας σε  μία συνάντηση, προκειμένου να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που τους απασχολούν, και να ανταλλάξουμε απόψεις. 

Η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα μας αυτό ήταν μεγάλη, γεγονός που εκφράζει το ενδιαφέρον αλλά και την ανησυχία που έχουν οι άνθρωποι των συλλόγων για τον τόπο τους. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό, τις δράσεις των συλλόγων, των συντονισμό τους με τον δήμο, την οικονομική ενίσχυση τους, την στέγασή τους κλπ.  Πέραν αυτού, συζητήσαμε και για τις υπόλοιπες ανησυχίες που αφορούν τους συλλόγους μας, είτε μικρότερες είτε μεγαλύτερες, κυρίως για θέματα της καθημερινότητας, και είδαμε πως με απλές αλλά στοχευμένες δράσεις μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές και εύρυθμο επίπεδο λειτουργείας. 

Οι σύλλογοι της Σιάτιστας και του Βοίου γενικότερα είναι στελεχωμένοι με ανθρώπους της προσφοράς και αποτελούν μια δεξαμενή ιδεών. Είναι μεγάλη ανάγκη να υπάρχει μόνιμος δίαυλος επικοινωνίας των ανθρώπων αυτών με τον Δήμο. Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι το κλίμα συναίνεσης και ομαδικότητας που επικρατεί μεταξύ τους, το οποίο μας δίνει δύναμη και ελπίδα για ένα πιο δημιουργικό και ελπιδοφόρο αύριο. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κάθε ένα ξεχωριστά που μας τίμησε με την παρουσία του. Από τέτοιες δράσεις μόνο θετικά μπορούμε να αποκομίσουμε για τον Δήμο μας. Με εκτίμηση, Χρήστος Ζευκλής Υποψήφιος Δήμαρχος  Βοΐου.