Συνάντηση του συνδυασμου “Δύναμη Επανεκκίνησης” με τους συλλόγους του Ασκίου.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο συνδυασμός μας “Δύναμη Επανεκκίνησης”, συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους συλλόγους του Βοΐου, παρεβρέθει κατά σειρά στο Καλονέρι, στην Εράτυρα, και στην Γαλατινή, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τους συλλόγους του Ασκίου. 
Μέσα από σοβαρές και εκτενείς συζητήσεις, με ανταλλαγή απόψεων και αντιπαράθεση επιχειρημάτων, αναδείχθηκαν προβλήματα όπως το κόστος της ζωής στην ύπαιθρο, και πως αυτό επιβαρύνεται από το ακριβό νερό και την ενέργεια, οι προβληματικές εγκαταστάσεις των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, η ελλιπής υλικοτεχνική υποστήριξη τους, η υποχρηματοδότηση, καθώς και ζητήματα που αφορούν τα αιολικά πάρκα της περιοχής, και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ένα τόσο μεγάλο έργο προς όφελος μας.

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε το πνεύμα συνεργασίας και την διάθεση για δουλειά που διακατέχει τους ανθρώπους των συλλόγων, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδα αλλά και αίσθημα ευθύνης. Ο Δήμος θα πρέπει να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις δράσεις τους, πράγμα που σκοπεύουμε να τηρήσουμε. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στην χθεσινή συζήτηση.

Ζευκλής Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βοιου