Συναντήσεις και Επισκέψεις της υποψήφιας Βουλευτού της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου.

Στην εταιρεία ΔΙΑΔΥΜΑ-διαχείριση απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας,περιόδευσε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου.

Στην εταιρεία ΔΙΑΔΥΜΑ-διαχείριση απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας, περιόδευσε την Τετάρτη 3/07, η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου.

Η υποψήφια βουλευτής, στην συζήτησή της με τον Διευθύνων σύμβουλο κ. Δημήτριο Μαυρίδη, αναφέρθηκε στα προβλήματα του επιχειρείν.

Η υποψήφια βουλευτής εξέφρασε τη στήριξη της και δεσμεύτηκε ότι η χώρα θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.


Το Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης επισκέφτηκε η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου. Την σημασία στήριξης της τρίτης ηλικίας θέλησε να προβάλει μέσα από την επίσκεψη της, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου, επισκεπτόμενη το Τιάλειο Γηροκομείο Κοζάνης. Η υποψήφια βουλευτής κα Ευλαμπία Πρώϊου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από εργαζόμενους στους χώρους του ιδρύματος, καθώς και να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που ζουν εκεί, τονίζοντας πως «σε αυτούς χρωστάμε τα πάντα» και πως «θα πρέπει η πολιτεία, να στηρίζει τις προσπάθειες των ανθρώπων που διοικούν τα ιδρύματα αυτά».

Στο κέντρο και στην λαϊκή αγορά της Κοζάνης βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής κα. Ευλαμπία Πρώϊου. Το Σάββατο 29/06 ,η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εμπόρους, παραγωγούς και κατοίκους στη Λαϊκή Αγορά της Κοζάνης.
Η υποψήφια βουλευτής δήλωσε ότι οι λαϊκές αγορές αποτελούν ζωντανά κύτταρα του οικονομικού κύκλου. Η στήριξη αυτών των αγορών από την πολιτεία είναι αναγκαία για να συνεχίσουν να δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να προμηθεύονται τοπικά προϊόντα καλής ποιότητας και χαμηλής τιμής και πρόσθεσε ότι αναγκαια είναι και η προώθηση ισχυρών συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών.
Στη συνέχεια την Τρίτη στις 2/07 επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης και συμφώνησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους για τα σοβαρά εμπόδια που αντιμετωπίζει η αγορά δηλώνοντας ότι απαιτούνται κίνητρα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού, εμπορικού και γενικότερα του οικονομικού συστήματος


Στην Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου. Στην Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ) Κοζάνης, βρέθηκε την Δευτέρα 1/07, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στους μόνιμους καθώς και στους συμβασιούχους εργαζόμενους.

Επίσης, αναφορά έγινε στην ανάγκη αποσαφήνισης των αρμοδιοτήτων ώστε να διευκολύνεται η εργασιακή καθημερινότητα και η εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν οι υπηρεσίες.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, ανέφερε ότι απαιτείται τόσο η αναβάθμιση των εργασιακών σχέσεων όσο και μια ποιοτική και οικονομικά βιώσιμη παροχή υπηρεσιών

Την λαϊκή αγορά των Σερβίων επισκέφθηκε την Δευτέρα 1/07, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου.
Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με τους μικροπωλητές τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση του επαγγέλματός τους και συγχρόνως να ακούσει τις προτάσεις τους για την γενικότερη αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς μας προς όφελος των μικροπωλητών, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. #Τώρα_είναι_η_ευκαιρία #Εκλογές2019 #ΝΔ