Συνεχίζει τις περιοδείες στο Δήμο Βοΐου ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» Δημήτριος Κοσμίδης

16/5/2019,Βόιο  Συνδυασμός ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ 

Συνεχίζει τις περιοδείες στο Δήμο Βοΐου ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» Δημήτριος ΚοσμίδηςΠιστός στην υπόσχεση που έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτριος Κοσμίδης, ότι θα επισκεφτεί κάθε γωνιά του διευρυμένου Δήμου Βοΐου, συνεχίζει τις περιοδείες του, έχοντας ως σκοπό την άμεση επαφή και επικοινωνία με τους δημότες.

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαΐουο υπ. Δήμαρχος Δημήτριος Κοσμίδης πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στο Ανθοχώρι, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα  και τις προτάσεις του Συνδυασμού για την εν λόγω περιοχή. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, την αξιοποίηση του δημοτικού σχολείου, τις διαβάσεις σε όλη την περιοχή, τη μόνιμη υδροδότηση των κοιμητηρίων και την περίφραξή τους, την κατασκευή χωμάτινου φράγματος για τις καλλιέργειες και τις μελέτες για τους περιβαλλοντικούς χώρους της περιοχής.

«Έχουμε τη θέληση και την όρεξη να μην εγκαταλείψουμε το όραμά μας και να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Ο Συνδυασμός μας όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει μελέτες, έχει δει από κοντά όλα τα προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοσμίδης.  «Την Κυριακή 26 Μαΐου οι πολίτες του Δήμου μας πρέπει να δώσουν μια ηχηρή απάντηση. Ζητάμε μια ευκαιρία να αποδείξουμε αυτά που πιστεύουμε ότι μπορούν να γίνουν στον Δήμο μας»