Την ΔΟΥ Κοζάνης και τον οργανισμό ασφάλισης ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)επισκέφθηκε, η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Ευλαμπία Πρώϊου.

Στις συζητήσεις που είχε με τον Διευθυντή Δ.Ο.Υ. Ι. Ποδιώτη και τη υπάλληλο Ελεκτών Γκατζαβέλη – Τσαρίδου Παναγιώτα , τους εργαζομένους αλλά και τους πολίτες που συνάντησε στην υπηρεσία είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στον τομέα της φορολογικής πολιτικής.

Επίσεις επισκέφτηκε και τον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) και ενημερώθηκε από την διευθύντρια του οργανισμού ασφάλισης, Βίκυ Τσιρέκα, για το έργο της υπηρεσίας αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν.


Η κα Ευλαμπία Πρώϊου επεσήμανε πως η επιχειρηματικότητα έχει ανάγκη από παραγωγικές και αξιόπιστες δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίες θα ενισχύσουν την προσπάθεια για ανάπτυξη.

«Η πληγωμένη επιχειρηματικότητα,οι χιλιάδες άνεργοι και ανασφάλιστοι σε συνδυασμό με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, πλήττουν το οικονομικό σύστημα της χώρας. Μόνο μέσα από εξορθολογισμό του ασφαλιστικού συστήματος μπορεί να υπάρξει διέξοδος από τις έως τώρα αδιέξοδες πολιτικές», σχολίασε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ.