Έγιναν οι εκλογές στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε (Του Ιωάννη Ρόνα – Φορο-συμβούλου – Αρθρογράφου)

Έγιναν οι αρχαιρεσίες στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε) και μέσα στη βδομάδα, νομίζω, θα συγκροτηθούν σε σώμα οι νεο-εκλεγέντες. Ευχόμαστε σε όλους δύναμη και κουράγιο για την αντιμετώπιση των τόσων πολλών προβλημάτων του κλάδου, ιδιαίτερα μέσα στη διετία του COVID– 19 που προέκυψαν .

Οι δυσκολίες όμως συνεχίζονται έντονα, για τρίτη χρονιά για τους λογιστές- φοροτεχνικούς και τελειωμό δεν έχουν.

Μέλος της διοίκησης εκλέχτηκε ένας Δυτικο-Μακεδόνας. Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ένωσης φοροτεχνικών Ν. Κοζάνης (Πτολεμαϊδα), τον ακούραστο Δημήτρη Παρλάνη. Χαρά μας και τιμή που ένας πάλι Δυτικο-Μακεδόνας βρίσκεται σ αυτό το σπουδαίο όργανο λήψης αποφάσεων.

Είμαστε σίγουροι ότι τιμώντας και αυτός όλους τους συναδέλφους του θα είναι πάντα κοντά σ αυτούς, ιδιαίτερα στις δυσκολίες των.

Προσωπικά εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια. Πάντα αγωνιστικός.

Δυστυχώς, το Βόϊο μας δεν θα εκπροσωπείται τώρα στη διοίκηση αυτού του οργάνου, όπως τις τρείς προηγούμενες διοικητικές περιόδους.

Η άξια πρόεδρος μας κ. Μάχη Τσιώρα ΔΕΝ έθεσε υποψηφιότητα, για προσωπικούς μάλλον λόγους, παρά τις επιθυμίες, όπως είναι γνωστό, πολλών συναδέλφων όλης της Ελλάδας. Η προσφορά της, ως Γενική Γραμματέας, βοήθησε την Π.Ο.Φ.Ε.Ε και τους συναδέλφους της.

Νοιώθουμε λύπη που ο σύλλογος μας, του Βοϊου, αυτή τη φορά, δεν θα εκπροσωπείται στη διοίκηση. Ελπίζουμε να πρόκειται για διάλειμμα ώστε να επανέλθει δριμύτερα και με αξιώσεις.

Σε ευχαριστούμε Μάχη που από τις θέσεις σου μέσα στη διοίκηση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε εργάστηκες και ήσουν πάντα κοντά σε όλους. Συνεχίζεις όμως τώρα ως εκπρόσωπος του συλλόγου εκεί και η εμπειρία σου θα είναι πολύτιμη, όταν ζητείται.

Γνωρίζουμε ότι το Βόϊο έγινε περισσότερο γνωστό στην Ελλάδα και από τους εκπροσώπους του οικονομικού, λογιστικού, φορολογικού κλάδου, εδώ και 27 χρόνια από ίδρυση αυτού του συλλόγου των λογιστών-φοροτεχνικών.

Σχόλιο: Παρατηρήσαμε ότι στην νέα διοίκηση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε δεν εκλέχτηκε γυναίκα. Ίσως να ήταν απαραίτητη, πάλι, μια παρουσία, για πολλούς και διαφόρους λόγους.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ